Koor 'Gelijkgestemd'

Gelijkgestemd is een inclusief zangkoor voor mensen met en zonder beperking. Het kan inmiddels rekenen op een harde kern van 30 zangers tussen 15 en 66 jaar. Bekijk gerust het filmpje waarbij we samen met twee andere koren het beste van onszelf geven.

Toegankelijkheid en ambiance

Uitgangspunten van het koor zijn toegankelijkheid en ambiance. Iedereen is welkom in ons koor, mensen met en zonder beperking, jong oud, zanger of kreuner,… Om mee te doen hoef je helemaal geen noten of tekst kunnen lezen. Via prenten en gebaren memoriseren we tekst en melodie, maar de beste manier om alles te onthouden is gewoonweg veel zingen! Iedere zanger krijgt bovendien een kaft met daarin de partituur en de geheugensteuntjes in zodat wie wil ook thuis kan oefenen. 

Repertoire

Ons repertoire bestaat uit zowel bekendere liederen van de radio als (jeugd-) koorliederen. En die liederen laten wij maar al te graag horen! Eenmaal per jaar geven we een thuisconcert in MPI Oosterlo. Daarnaast gaan we steeds op zoek naar samenwerkingen met andere verenigingen om ons muzikaal enthousiasme te delen. 

Wanneer en waar?

Elke twee weken op maandagavond van 18u tot 19u oefenen we samen in Ateljee Hagelbos.

Ateljee Hagelbos
Hagelbos 15
2440 Geel-Oosterlo  

Inschrijven?

Stuur een mail naar sander.willems@mpi-oosterlo.be