Vrijwilliger

Vrijwilligen doet goed. Dat is de boodschap van het Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk. In het kader van de Internationale Dag van het Vrijwilligerswerk lanceerde ze een filmpje met 8 redenen om te vrijwilligen.
Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk het filmpje.

 

Cliënten MPI Oosterlo zoeken vrijwilligers

Brian en Piet zoeken een vrijwilliger

We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor twee van onze cliënten. Wat ze zoeken, laten we hen graag zelf vertellen.
Je hoorde misschien de radiospot al op Geel FM. Gemist? Geen probleem, je kan het ook hier beluisteren:

Brian: https://vimeo.com/490673600/bd7e5c0cb8
Piet: https://vimeo.com/490674613/a333e73ae4

Heb je interesse stuur dan een mail naar vrijwilligers@mpi-oosterlo.be.

 

Vrijwilliger helpt tijdens één van de artistieke activiteiten van MPI Oosterlo.

Vrijwilligers voor het begeleiden van activiteiten

Wil jij als vrijwilliger mee naar optredens in het cultureel centrum De Werft? Heb je zin om ervoor te zorgen dat ook kinderen met een beperking de kans krijgen om een hobby te beoefenen? Wil je eens mee komen werken rond een kunstenaar of ben je een artistiek talent? Dan ben je aan het juiste adres!

Voor onze activiteitendienst SAS (Sociaal Artistiek Sportief) zijn we steeds op zoek naar mensen met een hart voor mensen met een beperking. Wij bieden op verschillende gebieden activiteiten aan aan kinderen, jongeren en volwassenen van MPI Oosterlo. Dit gaat van een bezoek aan het cultureel centrum tot mountainbiken en van voorlezen tot schilderen in de stijl van Jackson Pollock.

We zijn steeds op zoek naar vrijwilligers die graag een sportieve, artistieke, administratieve of logistieke hulp willen zijn voor onze dienst en onze cliënten. Heb jij nog wat vrije uren en wil je je inzetten voor de vrije tijd van onze cliënten? Je mag ons steeds contacteren via telefoon: 014 86 11 40 en vragen naar Ellen Coudron of een mailtje sturen naar vrijwilligers@mpi-oosterlo.be.

 

MPI Oosterlo zoekt vrijwilliger voor winkeltje

Wil jij, samen met enkele cliënten, ons kledingwinkeltje runnen? 

We zijn op zoek naar een vrijwilliger die samen met enkele cliënten met een verstandelijke beperking ons kledingwinkeltje wilt runnen:

  • Geschonken kledij sorteren en een plaatsje geven in de rekken.
  • De winkel op afgesproken momenten ook écht open houden.

Dankzij jou kunnen onze cliënten met beperkte financiële middelen dan ook écht komen winkelen.

Heb jij nog wat vrije uren en wil je je inzetten voor onze kledingwinkel? Dan ben jij misschien de vrijwilliger die wij zoeken. Je mag ons steeds contacteren via telefoon: 014 86 11 40 en vragen naar Annelies Vandepaer of je kan een mail sturen naar Annelies.vandepaer@mpi-oosterlo.be.

 

 

 

Downloads