Voorstelling Klein Veldekens

Op donderdag 11 mei 2023 vertelden enkele bewoners van onze woningen Klein Veldekens 1-4 hun verhaal op het grote podium in CC de Werft. Ze hadden hieraan de afgelopen maanden hard gewerkt onder begeleiding van Stefan Perceval van HetGevolg.

Hun verhaal artistiek geregisseerd door Stefan Perceval
In Klein Veldekens in Geel woont een groep heel bijzondere mensen. Deze bijzondere mensen leven in een wereld van glas waar hun breekbaarheid tegelijk ook hun kracht is. Waar hun heden en verleden door elkaar loopt en soms tegen elkaar op botst als ze ontdekken dat er een verschil is in hoe het was en hoe het nu is. Samen met HETGEVOLG uit Turnhout gingen ze opzoek naar hun verhalen. Centraal stond de vraag hoe dat deze bijzondere mensen de wereld beleven en hoe wij daar – als buitenstaanders – mee omgaan.

Een dikke proficiat aan al de artiesten voor de beklijvend poëtische voorstelling. En een grote dankjewel aan HetGevolg, een sociaal-artistieke theaterwerkplaats, die een parel van een voorstelling gemaakt heeft waarbij de innerlijke kracht van de artiesten naar boven kwam.