Geel FM wordt voor één dag MPI FM

Unieke live radio door bewoners van MPI Oosterlo tijdens De Warmste Week

Op donderdag 20 december nemen bewoners van MPI Oosterlo Geel FM voor één dag over. Ze maken unieke live radio vanuit Café De Werft gehuld in de “glazen huis” sfeer van De Warmste Week. 12u lang wordt er radio gemaakt met alles erop en eraan: nieuws presenteren, verkeersinfo lezen en verzoekplaten aankondigen. Maar er is nog meer. Ook enkele bekende Vlamingen passeren de revue en er zijn een aantal boeiende zelfgemaakte programma’s te beluisteren.

MPI FM is een samenwerking van MPI Oosterlo, Geel FM en Café De Werft. Samen zorgen ze voor een leuk radioconcept tijdens De Warmste Week. Bewoners van MPI Oosterlo zijn al weken bezig met de voorbereiding voor deze dag. Ze startten met het opnemen van een spot die uitgezonden wordt op Geel FM. Nadien gingen ze aan de slag om een aantal leuke programma’s in elkaar te steken. Tussen de muziek door kan je luisteren naar programma’s zoals bijvoorbeeld ‘Patrick zegt sorry’. Patrick, bewoner van MPI Oosterlo, houdt enorm van muziek en in zijn enthousiasme belandde hij al eens op het podium bij onder andere Slongs, Rick de Leeuw, Guy Swinnen en Guido Belcanto. Hij zoekt hen opnieuw op en zegt sorry. Dit leidde tot leuke gesprekken die je op MPI FM kan beluisteren. Ook Ann Ceurvels zorgt voor een uniek programma. Ze praat met een aantal jongeren van MPI Oosterlo over hun toekomstbeeld. Dit en nog veel meer kan je beluisteren op MPI FM op donderdag 20 december van 9u tot 21u op 107.0 en 107.8 FM of via de livestream op www.mpifm.be.

Iedereen die wil, kan een verzoekplaat aanvragen. Dit kan via www.mpifm.be, aan het onthaal van MPI Oosterlo of aan de toog van Café De Werft. Verder hopen de medewerkers van MPI FM de dag zelf ook heel wat bezoekers te mogen ontvangen. Zo is er ontbijtradio met broodjes en middagpauze met pompoensoep van Ateljee Hagelbos. De opbrengst van deze actie gaat naar MPI Oosterlo en wordt gebruikt voor de aankoop van een twinbike. Iedereen is van harte welkom in Café De Werft op donderdag 20 december voor unieke en boeiende radio.

Programma

- 09u00: Ontbijtradio met verzoekplaten
- 10u00: Arbeidsvitaminen met Begeleid Werk
- 11u00: Roland & z’n band
- 12u00: De middag draait door
- 13u00: Schlageruurtje
- 14u00: Vraag het aan dokter Love
- 15u00: Patrick zegt sorry
- 16u00: Etiketjes met Ann Ceurvels
- 17u00: Mini-acties
- 18u00: Yellow City Band Live
- 18u10: Sport door de ogen van Berny
- 19u20: Iedereen Mongool
- 20u00: De laatste ronde