Geel FM wordt opnieuw MPI FM

Unieke live radio door bewoners van MPI Oosterlo tijdens De Warmste Week

Op donderdag 19 december nemen bewoners en vrienden van MPI Oosterlo Geel FM voor één dag over. Ze maken unieke live radio vanuit Café De Werft gehuld in de “glazen huis” sfeer van De Warmste Week. 12u lang, van 9u tot 21u, wordt er radio gemaakt met alles erop en eraan: nieuws presenteren, verkeersinfo lezen en verzoekplaten aankondigen. Maar er is nog meer. Een aantal boeiende, zelfgemaakte programma’s worden afgewisseld met live optredens. Daarenboven wordt er ook nog 12u lang gefietst door de Geelse G-wielrenners. Een warme actie in Geel die je niet mag missen.

MPI FM is een samenwerking van MPI Oosterlo, Geel FM en Café De Werft. Samen zorgen we voor een leuk radioconcept tijdens De Warmste Week. Bewoners en vrienden van MPI Oosterlo zijn al weken bezig met de voorbereiding voor deze dag. De radiospot voor de actie werd opgenomen, programma’s voorbereid, artiesten gecontacteerd. Nieuw dit jaar is dat er ook 12u lang gefietst zal worden door de Geelse G-wielrenners. Elke kilometer wordt gesponsord door B-Cycle. De renners zullen dus de ganse dag het beste van zichzelf geven om zo veel mogelijk kilometers te rijden.

Er passeren ook enkele bekende gasten. Zo maakt Ann Ceurvels om 16u een programma rond moeders waarbij haar zoon, samen met één van onze bewoners, dit uur muzikaal opvult met eigen muziek. Om 19u kan je live jazzmuziek beluisteren van onder meer Joppe Bestevaar en Lara Rosseel. Tom Cools trakteert iedereen dan weer op 20 minuten stand-up comedy (om 20u). Afsluiten doen ze met een optreden van Petticoat om 20u40. Er is voor ieder wat wils. Verzoekplaten kunnen nog tot dinsdag 18 december aangevraagd worden via www.mpifm.be of de dag zelf in café De Werft.

Benieuwd naar deze boeiende en unieke radio? Stem dan donderdag 19 december zeker af op 107.0 of 107.8 FM of luister via de livestream op www.mpifm.be. De opbrengst van deze actie gaat naar MPI Oosterlo en wordt gebruikt voor de aankoop van een springkasteel. Iedereen is uiteraard ook van harte welkom in Café De Werft om het hele gebeuren live mee te maken.

Foto: Interview van onze bewoner Patrick met Barbara Dex voor zijn programma ‘Patrick zegt sorry’. Patrick houdt enorm van muziek en in zijn enthousiasme belandde hij meermaals op het podium bij tal van artiesten. Hij zoekt hen opnieuw op, zegt sorry en maakt er een leuk interview van.