Fietsplezier dankzij Verzekeringen Peeters

De Warmste Week valt dit jaar even in mei. Verzekeringen Peeters in Geel zet de traditie verder om in het kader van De Warmste Week van Studio Brussel een lokaal goed doel te ondersteunen. De coronacrisis gooide heel wat roet in het eten, maar ze gingen door en financierden enkele BMX’en en mountainbikes voor de kinderen van MPI Oosterlo. Allemaal blije gezichten bij de overhandiging van de fietsen.

Dankzij de steun van Verzekeringen Peeters werd onze droom  ‘Fiets de wijde wereld in’ werkelijkheid. De coronacrisis legde heel wat activiteiten stil waardoor het fietsen opnieuw ontdekt werd. Al trappend genieten van de mooie omgeving. Of het nu snel, traag, individueel of in groep is … het is de perfecte uitlaatklep in de gezonde buitenlucht. ‘Met BMX’en en mountainbiken verleggen onze gasten hun grenzen. Daarenboven is het telkens weer een nieuw avontuur en hebben ze nadien een straf verhaal te vertellen’ vertelt Benjamin Tas, medewerker van de dienst Vrije Tijd van MPI Oosterlo. Na ‘sport in ons kot’ dankzij de sportcontainer van Rotary Tessenderlo zijn we nu helemaal klaar om te sporten uit ons kot. ‘We zijn ontzettend dankbaar voor deze steun. Het is hartverwarmend om te zien dat heel wat mensen zich met hart en ziel inzetten voor onze cliënten om hen in deze aanhoudende coronacrisis toch enkele extra lichtpuntjes te bezorgen,’ voegt Hilde Claes, algemeen directeur MPI Oosterlo vzw, toe.

Sylvia Tops van Gazet van Antwerpen maakte van de foto een prachtige strip voor de rubriek ‘Goednieuwsstrips’. Het werd een pareltje.

foto van de overhandiging van de fietsen in stripformaat