Zomerfeest

17/06/2018 - 13:30 tot 17/06/2018 - 18:00

Jaarlijks organiseren we samen met de vzw Scholen MPI Oosterlo het zomerfeest.  Het volgende zomerfeest gaat door op zondag 17 juni 2018. Het is een gezellige dag waarbij zowel MPI Oosterlo als de scholen hun deuren openzetten. Naast een fantastische dag met cliënten, leerlingen en hun families, medewerkers, buurtbewoners en sympathisanten, zamelen we ook wat extra centen in om nieuwe projecten te realiseren.

Wat kan je zoal verwachten?

Heel de dag staat in het teken van een bepaald thema. Zowel leerlingen als cliënten werken rond dit thema in de loop van het jaar en tonen het resultaat tijdens het zomerfeest. Dit jaar wordt er gewerkt rond afval en recyclage.

De kleinsten kunnen zich uitleven op het springkasteel en er zijn verschillende spelletjes op de speelplaats van BKLO Oosterlo. Ook aan muziek ontbreekt het deze dag niet. Naar jaarlijkse gewoonte komt Harmonie De Eendracht ons zomerfeest muzikaal ondersteunen. Dit jaar zijn er ook heel wat extra optredens van onder meer Shy Guys, De Nootoplossing en ons eigen huiskoor Gelijkgestemd.

Uiteraard wordt de innerlijke mens niet vergeten en wordt er een drankje en een hapje voorzien. Ook de traditie van een lekkere barbecue wordt in eer gehouden. Voor de barbecue moet er vooraf ingeschreven worden. De inschrijvingen worden op 12 juni 2018 afgesloten.

Programma optredens

13u30 - Harmonie De Eendracht (grote tent)
13u30 - Koor Gelijkgestemd (Sint-Luciakerk)
14u15 - G-dans
14u30 - De Nootoplossing (speelplaats BuSO)
16u30 - Shy Guys (grote tent)