Jaarmarkt BuitenMaten

27/08/2017 - 10:00 tot 27/08/2017 - 16:00

Ook dit jaar organiseert BuitenMaten opnieuw een jaarmarkt tijdens Oosterlo Kermis en Fietshappening De Schakel op zondag 27 augustus.

Het wordt opnieuw een gezellige dag voor het ganse gezin. Op de jaarmarkt vind je heel wat biologische producten zoals onder meer groeten, spelt en brood. Ook de handgemaakte producten van Ateljee Hagelbos mogen niet ontbreken. Kom langs en ontdek de kaarsen, kaartjes, keramiek en zo veel meer. Er zijn heel wat leuke cadeau-ideetjes te vinden. Je kan op de jaarmarkt ook heel wat oude ambachten herontdekken zoals kantklossen, pottenbakken, houtdraaiwerk, imker …

Uiteraard wordt er ook aan de innerlijke mens gedacht. Het heerlijk BuitenMaatje wordt opnieuw geserveerd. Rondom de markt kan je ook genieten van heerlijke frietjes of smoutebollen. Een verkoelend drankje vind je bij het kermisterras/café van de harmonie.

BuitenMaten is een partnerschap in Oosterlo waar ook MPI Oosterlo deel van uitmaakt. Meer informatie omtrent dit partnerschap vind je in onze rubriek 'projecten' - BuitenMaten.

Project gerealiseerd met steun van Cera.